Jag kommer inte åt mina läromedel när jag loggar in via itslearning

• Får du fel när du försöker öppna Natur & Kulturs läromedel (t.ex. NOKflex) inifrån itslearning? Det kan bero på något av följande:

1. Ditt konto i itslearning saknar e-postadress. För att lägga till det gör du på följande sätt:

• Logga in på ditt konto på itslearning och klicka på ditt namn uppe i menyn.
    • Klicka på "Ändra information"
    • Skriv in din e-postadress i rutan och spara/bekräfta den.

solna ändra epost.png

2. Din webbläsare blockerar popup-fönster. För att ändra det, gå in i webbläsarens inställningar och tillåt att itslearning får öppna popup-fönster.

Exempelvis på PC finns oftast en markering om blockerat popup-fönster i webbläsarens menyrad som du kan klicka på för att tillåta popup. På iPad kan du tillåta popup-fönster från inställningar för webbläsaren, t.ex. Safari (tryck bort blockeringsinställningen):