Kan jag dela in elever i mindre grupper med hjälp av NOKflex?

• Ja. Grupperingsverktyget finner läraren intill meddelanderutan, under inställningar, längst upp till höger inne i NOKflex.    Klicka på verktyget och dela in eleverna i grupper genom att dra namnen mellan grupperna. Du kan även slumpa vilka elever som ska bilda en grupp.

Eleven kan sedan se vilken placering hen har på sin egna skärm.