Hur väljer jag en övning själv i NOKflex?

• Du kan navigera via Teori & övningar i menyn till vänster. När du öppnat ett avsnitt klickar du på fliken Övningslista och väljer övning. Längst ned på sidan i fliken Övningslista kan du förhandsgranska alla övningar så du ser vad de innehåller.

Om du vill räkna alla övningar i tur och ordning, utan adaptivitet, se till att du valt "Alla övningar i ordning", vilket du gör i fliken Öva (rakt streck uppe till vänster, istället för sicksack).