Hur levereras digitala läromedel?

• Digitala läromedel som handlas via nok.se eller GR Utbildning levereras via e-post som innehåller en länk för smidig aktivering antingen till NOKportalen eller till din skola i Skolon (om skolan finns upplagd med Skolon-ID).

Digitala läromedel som handlas via LäroMedia levereras direkt till din skola/organisation i NOKportalen, förutsatt att skolan finns upplagd med rätt information hos Natur & Kultur (gäller ej skolor som är kopplade till Skolon hos oss). Om skolan inte finns upplagd hos oss, eller om den finns men är kopplad till Skolon, kommer du att få e-post med en länk för att lägga till licenserna på skolan.

Digitala läromedel som handlas via Skolon levereras och aktiveras automatiskt direkt på skolan i Skolon (separat aktivering behövs inte men licenser behöver tilldelas till användare av skolans Skolon-administratör för att de ska få tillgång till dem). Läs mer på skolon.com.

Digitala läromedel som handlas via Ord & Bok levereras via e-post som innehåller en länk för smidig aktivering.

Digitala läromedel som handlas via elaromedel.se levereras direkt till ditt konto på NOKportalen om du har ett. Har du inte konto hos oss får du leverans via e-post som innehåller en länk för smidig aktivering.