Vår skola har gjort en integration med Natur & Kultur, var ska eleverna logga in?

• Eleverna loggar oftast in i skolans lärplattform som är kopplad till integrationen, eller direkt från integrationsplattformen.

Har ni en integration med Skolon loggar eleverna oftast in där (skolon.com), eller i vissa fall i er skolplattform som skolan integrerat med Skolon. Det finns flera alternativa sätt att integrera Skolon vidare till ytterligare plattformar så om ni inte har inloggning direkt i Skolon kontakta skolans IT-ansvarig för mer information.

Har ni en integration med Skolfederation kan eleverna logga in via Skolfederation från Natur & Kulturs inloggningssida genom att trycka på symbolen för Skolfederation, och därefter välja kommun eller huvudman på Skolfederations sida för att komma till rätt inloggningssida. Skolan kan också ha lagt in en särskild inloggningslänk till Natur & Kultur i sin lärplattform.

Det finns olika inloggningsalternativ på Natur & Kulturs inloggningssida, till exempel för Skolfederation och Skolon.

Har ni en integration med Canvas eller itslearning loggar eleverna in i dessa plattformar och trycker på en boklänk från en kurs i Canvas/itslearning för att komma till Natur & Kulturs material och sina licenser. Här hittar du mer information om hur Canvas och itslearning fungerar hos Natur & Kultur.