Hur vet jag att jag är inloggad via Skolon när jag öppnar en produkt?

• Skolons logga syns oftast längst upp till höger på ditt konto på NOKportalen.

Observera att detta fungerar i webbläsaren Google Chrome men inte t.ex. i Internet Explorer. Surfplatta och smartphone brukar inte heller visa Skolon-loggan. För att se om du är inloggad via Skolon kan du alltid gå till skolon.com och se om du är inloggad i Skolon. Där kan du också vid behov logga ut från Skolon.