Testa din webbläsare

• För att kunna använda digitala läromedel från Natur & Kultur behöver du logga in och använda våra produkter i en av de webbläsare som vi har utvecklat dem för. Gör vårt webbläsartest för att se om din webbläsare kommer att fungera med Natur & Kulturs system.

Testa min webbläsare

Om alla fält blir gröna så kommer våra produkter att fungera i din webbläsare. Om ett fält blir rött behöver du åtgärda problemet innan du kan använda våra produkter:

Fält 1. "Javascript är inte aktiverat"

Gå till inställningarna för din webbläsare och aktivera javascript.

• SafariInställningar / Säkerhet / Aktivera JavaScript
    • Google ChromeInställningar / Integritet och säkerhet / Webbplatsinställningar / Innehåll / JavaScript / Webbplatser får använda JavaScript
    • Edge: Inställningar / Cookies och webbplatsbehörigheter / Webbplatsbehörigheter / JavaScript (Tillåts)

Fält 2. "Cookies är inte aktiverade"

Gå till inställningarna för din webbläsare och aktivera cookies.

• SafariInställningar / Integritet / Blockera alla cookies (ska vara urbockad)
    • Google ChromeInställningar / Integritet och säkerhet / Webbplatsinställningar / Tredjepartscookies / Tillåt cookies från tredjepart (eller Blockera tredjepartscookies i inkognitoläge)
    • Edge: Inställningar / Cookies och webbplatsbehörigheter / Hantera och ta bort cookies och webbplatsdata (under Cookies och data lagras) / Låt webbplatser spara och läsa cookiedata ska vara aktiverat

Fält 3. Din webbläsare fungerar inte med Natur & Kulturs produkter om detta fält inte visar godkänt.

De flesta av Natur & Kulturs webbaserade produkter är utvecklade för och fungerar fullt ut i webbläsarna Apple Safari, Google Chrome och Microsoft Edge

• Om du inte har en av de ovan nämnda webbläsare kan du ladda ned en av dem och använda den istället.
    • Om du har en av de nämnda webbläsarna men ändå får röd ruta så behöver du uppdatera webbläsaren till senaste version.

Gör webbläsartestet igen efter att du har åtgärdat de varningar du fått.

Så här kan det se ut om din webbläsare fungerar med våra produkter:

Så här kan det se ut om din webbläsare inte fungerar med våra produkter: