Hur skiljer sig en digitalbok från den tryckta boken?

• Digitalboken har samma innehåll och sidlayout som den tryckta boken, det är en digital kopia av den tryckta boken. Dessutom innehåller digitalboken lite andra funktioner som t.ex. att söka i texten, zooma, innehållsförteckning med länkar, och ibland även autentiskt inläst ljud.

Som lärare med konto hos Natur & Kultur kan du prova de flesta av våra digitalböcker och andra digitala läromedel gratis i 30 dagar om du vill utvärdera innehållet eller utformningen innan du köper. Läs här om hur du kan prova gratis.