Tekniska krav: Digilär och Digital

• Generellt kan man säga att det enda som krävs för att kunna använda Digilär- och Digitalprodukter är en modern webbläsare.

Eftersom Digilär- och Digitalprodukter är helt och hållet webbaserade är de också plattformsoberoende. Det enda som krävs är att någon av de webbläsare vi stöder finns tillgänglig på aktuell plattform. Webbläsaren måste ha javascript påslaget och acceptera cookies

Det är också viktigt att du har rätt tid inställd i din dator eftersom vi använder https för att kryptera anslutningen till din webbläsare.

Vilken webbläsare ska jag använda?

Det är ett stort jobb att testa i olika enheter, webbläsare, konfigurationer och situationer. Därför måste vi prioritera testning i de webbläsare som är vanligast förekommande. Följande webbläsare finns med i vår löpande testning, som görs både i datorer, surfplattor och mobiler:

• Apple Safari: Vi testar senaste versionen på Mac OS och iOS (iPad och iPhone).
    • Google Chrome: Vi testar senaste versionen på Mac OS, iOS, Windows, Chrome OS och Android OS (surfplatta och mobil).
    • Microsoft Edge: Vi testar senaste versionen på PC.

Andra moderna webbläsare

Digilär och Digitalprodukter fungerar sannolikt mycket bra även i senaste versionen av andra moderna webbläsare som t.ex. Mozilla Firefox och Opera, men eftersom användandet är relativt lågt ingår inte dessa webbläsare i vår testning.

Testa din webbläsare

Med vårt webbläsartest kan du enkelt se om din webbläsare kommer att fungera med Digilär- och Digitalprodukter. Gör gärna testet innan du börjar använda dessa.