Tekniska krav: Lärarhandledning Webb

• Tekniska krav: Lärarhandledning Webb är en webbplats där du hittar lärarhandledningen antingen från en egen flik, uppdelad i läromedlets kapitel, eller i vissa fall som ett nedladdningsbart dokument i PDF-format. Ibland ingår även annat digitalt material. Produkten används online via en personlig inloggning.

Du behöver internetuppkoppling och, för att ladda ned och läsa PDF-dokument, Acrobat Reader. Fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook) och surfplattor med den senaste versionen av webbläsare som Google Chrome, Firefox, Edge, Safari eller liknande. Andra generellt förekommande programvaror kan behövas beroende på vilket material som ingår.