Gäller återköp för Matematik 5000-appen?

• Alla köp av Matematik 5000-appen hanteras av App Store respektive Google Play som tillåter att man kan ångra sitt köp inom 14 dagar.

För iPhone: Gå direkt till reportaproblem.apple.com och logga in på ditt App Store-konto. Välj Matematik 5000 i listan under Appar och klicka på Rapportera. Välj därefter ”Jag vill ångra köpet” i rullgardinsmenyn.
    För Android: Om du köpte appen via Google Play, gå direkt till Mitt konto i menyn i Google Play-appen. Om ångertiden inte har gått ut syns bredvid appens namn knappen Återbetalning. Tryck på den så återbetalas köpet och appen avinstalleras.