Hur ska jag använda Historik-funktionen i Matematik 5000-appen?

• Funktionen Historik i Matematik 5000-appen hjälper dig att hålla reda på vilka övningar du har klarat och vilka övningar du behöver gå tillbaka till och repetera, genom att du själv klickar på Klar eller Inte klar. Även de tester du genomfört visas i en separat lista, tillsammans med den uppnådda poängen på testet, så att du ser vad du eventuellt behöver träna mer på.