Så här beställer du på nok.se

• Här nedan ser du hur du ska beställa om du är privatkund, företagskund eller om du beställer som lärare/personal för din skola via vår webbshop på nok.se.

A. Handla som privatkund – du betalar via vår samarbetspartner Klarna

B. Handla som företagskund – du betalar via vår samarbetspartner Klarna

C. Handla som skola – du betalar via Förlagssystem (faktura)

A. Handla som privatkund – du betalar via vår samarbetspartner Klarna

1. Gå till nok.se.
    2. Sök fram produkten/produkterna du vill köpa och välj att du ska handla som privatkund.
    3. Tryck på Köp.
    4. Gå till Varukorgen och Kassan uppe i menyn och betala.
    5. Beställer du digitala produkter får du först ett bekräftelsemejl och sedan ett leveransmejl till din e-postadress. Via länken i leveransmejlet lägger du till licenserna på ditt konto (skapa konto). Beställer du tryckta produkter får du dem levererade till din angivna leveransadress.

B. Handla som företagskund – du betalar via vår samarbetspartner Klarna

1. Gå till nok.se.
    2. Sök fram produkten/produkterna du vill köpa och välj att du ska handla som företagskund.
    3. Tryck på Köp.
    4. Gå till Varukorgen och Kassan uppe i menyn och betala.
    5. Beställer du digitala produkter får du först ett bekräftelsemejl och sedan ett leveransmejl till din e-postadress. Via länken i leveransmejlet lägger du till licenserna på kontot. Beställer du tryckta produkter får du dem levererade till din angivna leveransadress.

C. Handla som skola – du betalar via Förlagssystem (faktura)

1. Gå till nok.se.
    2. Sök fram produkten/produkterna du vill köpa och välj att du ska handla som skola.
    3. Tryck på Köp.
    4. Gå till Varukorgen och Kassan uppe i menyn. Du blir uppmanad att logga in på ett lärarkonto om du handlar som skola. Läs här hur du får ett lärarkonto om du inte har ett.
    5. Beställer du digitala produkter får du först ett bekräftelsemejl och sedan ett leveransmejl till din e-postadress. Via länken i leveransmejlet lägger du till licenserna på skolan. Beställer du tryckta produkter får du dem levererade till den angivna leveransadressen.

Tips! I Varukorgen kan du också vid behov välja eller ändra "Handla som ..." från t.ex. privatkund till skola.

a) Välj "Handla som ..."

b) Ändra "Handla som ..."

Handla som.JPG