Filmer: Kom igång

• Här hittar du filmer som hjälper dig att komma igång med våra digitala läromedel.

Kom igång med dina digitala läromedel

Vi går igenom hur du skapar konto, blir ansluten till din skola, skapar elevkonton, hanterar licenser och skapar en kurs (5.36min).

Extramaterial

Hur tilldelar du som lärare dig extramaterial via nokportalen.se eller via länk(2.28 min).

Hur du aktiverar en licens via aktiveringskod (2.09 min).

Webbinarium: Kom igång med dina digitala läromedel, januari 2023 (ca 17 min)

Vi visar administration och grundläggande funktioner i Digilär- och Digital-produkter.