Min aktiveringskod fungerar inte, vad ska jag göra?

• Aktiveringskoder används i vissa fall som ett sätt att aktivera digitala läromedel eller till exempel digitala tillägg till tryckta lärarhandledningar från Natur & Kultur.

Tänk på att skriva in aktiveringskodens alla tecken, inklusive bindestreck, och använda versaler/gemener så som det står i koden.

Aktiveringskoden kan bara användas en gång för att aktivera en licens för en användare. Din kod har kanske redan använts för att aktivera produkten.

Om inget av ovan hjälper är du varmt välkommen att kontakta Natur & Kulturs kundsupport så hjälper vi dig.