Min aktiveringskod fungerar inte, vad ska jag göra?

• Aktiveringskoder håller på att fasas ut som ett sätt att aktivera digitala läromedel från Natur & Kultur men det går fortfarande att aktivera vissa aktiveringskoder. Qnoddarnas värld, som finns i ett annat system, kan aktiveras med aktiveringskod som finns på tryckt kort fram till 2022-12-31 då produkten upphör.

Tänk på att skriva in aktiveringskodens alla tecken, inklusive bindestreck, och använda versaler/gemener så som det står i koden.

Aktiveringskoden kan bara användas en gång för att aktivera en licens för en användare. Din kod har kanske redan använts för att aktivera produkten.

Om inget av ovan hjälper är du varmt välkommen att kontakta Natur & Kulturs kundsupport så hjälper vi dig.