Hur kommer jag tillbaka till NOKportalens startsida?

• Om du är till exempel klar med Kursadministration eller någon annanstans i ett läromedel och vill snabbt komma tillbaka till din startsida på NOKportalen kan du helt enkelt trycka på Natur & Kultur-loggan längst upp till vänster så kommer du direkt till startsidan.

Du kan också trycka på dina initialer uppe till höger i menyn så öppnas Mitt konto-menyn och där kan du trycka på Hem och komma till din startsida.