Kan vi integrera vår lärplattform med Natur & Kultur för att enklare komma åt digitala läromedel?

• Natur & Kultur hjälper gärna till med tekniska integrationer med skolans eller kommunens IT-system eller lärplattform för att göra det enklare att komma åt de digitala läromedlen.

Framför allt underlättar integrationerna med inloggning via single-sign-on och i de flesta fall även med annat, som klass- och gruppinformation.

I dagsläget har vi lösningar för inloggning och utbyte av användar- och klassinformation via Skolfederation(SAML2), EGIL, Skolon, LTI (itslearning och Canvas) samt den nya standarden SS 12000.

För frågor eller önskemål om integrationer, vänligen kontakta i första hand Kati Rinne, Kundsupport/Onboarding, på e-post kati.rinne@nok.se och i andra hand vår kundsupport.