Kan vi integrera vår lärplattform med Natur & Kultur för att enklare komma åt digitala läromedel?

• Natur & Kultur hjälper gärna till med tekniska integrationer med skolans eller kommunens IT-system eller lärplattform för att göra det enklare att komma åt de digitala läromedlen. I dagsläget har vi lösningar för inloggning och utbyte av användar- och klassinformation via Skolfederation (SAML2), Skolon samt den nya standarden SS 12000.

Natur & Kultur håller på att bygga om LTI-integrationen med itslearning och Canvas under läsåret 2022-2023 och under tiden ansluter vi inte några nya skolor till dessa integrationer.

För frågor eller önskemål om integrationer, vänligen kontakta i första hand Kati Rinne, Kundsupport/Onboarding, på e-post kati.rinne@nok.se och i andra hand vår kundsupport.