Hur avslutar jag mitt abonnemang?

• Har du köpt en produkt från nok.se som abonnemang så kan du själv när som helst avsluta abonnemanget på följande sätt:

1. Logga in på ditt konto på nokportalen.se
    2. På din startsida hittar du ditt abonnemang. Tryck på de tre prickarna nere i det högra hörnet under produktbilden och välj Avsluta abonnemanget.
    3. Om du avslutar abonnemanget före nästa förnyelsedatum kommer abonnemanget att avslutas efter förnyelsedatumet och du kommer inte att debiteras för nästa period.