Kan jag kopiera markerade övningar från en kursgrupp till en annan?

• Du som har lärarkonto hos oss kan i NOKflex Matematik kopiera dina markerade övningar från en kursgrupp till en annan som du har med samma läromedel. Det gör du på följande sätt:

1) Tryck på Inställningar i menyn i NOKflex Matematik så får du upp en ny ruta med inställningar.

2) Tryck på fliken KURSINSTÄLLNINGAR.

3) Överst i Kursinställningar står det Kopiera markerade övningar. Där kan du välja kursgruppen som du redan har markerade övningar i (Från kurs) och sedan kursgruppen du vill kopiera dessa till (Till kurs).

4) Tryck på knappen KOPIERA så kopieras dina markerade övningar från den ena kursgruppen till den andra.

Tips! För att kopiera markerade övningar från en annan lärares kurs behöver du först lägga till dig själv som lärare i kollegans kurs (via Administration, fliken Kurser, på NOKportalen), sedan kan du kopiera. Efter att du kopierat de markerade övningarna kan du ta bort dig själv från kollegans kurs om du inte ska vara lärare i den kursen.